Online Nieuwjaarsquiz

Nu we de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie met de natuurquiz niet kunnen organiseren bieden we jullie als alternatief een online quiz op 28 januari 2021 (start om 20.00 uur) aan. De quiz wordt online gehouden met Zoom en Kahoot. Voor de quiz heeft u een computer, tablet of iPad nodig en een telefoon. Via de computer, tablet of iPad kunt u de quiz zien en via de telefoon kunt u de antwoorden aanklikken. Voor Zoom hoeft u niets te installeren maar het mag wel voor meer functionaliteit. Zo kun je meer mensen tegelijk zien wanneer u de app installeert. U krijgt een link en door daarop te klikken ziet u ons. Met de telefoon gaat u naar www.kahoot.it. De nadere instructies krijgt u van ons nadat u in Zoom binnen bent gekomen.

Om 19:45 uur start de inloop en kun je je audio en camera checken en geven we een korte uitleg over Zoom en de functies die we gebruiken tijdens de quiz. Om 20:00 uur beginnen we echt. Na afloop laten we de Zoomsessie nog even doorlopen zodat u elkaar kunt spreken.

Natuurlijk valt er weer wat te winnen. De winnaar wint een cadeaubon voor Vivara. Hier kunt u vogelvoer, een insectenhotel, nestkastje of vleermuiskast voor kopen. En u wint natuurlijk de eeuwige roem. Zoals gebruikelijk mag de winnaar ook weer de quiz voor het komende jaar samenstellen net zoals Sander Elzerman dit jaar heeft gedaan.

Het belooft een unieke nieuwjaarsquiz te worden.

Dus zet de nootjes, chips en iets lekkers te drinken klaar op 28 januari en zorg dat u om 20.00 uur klaar zit voor de enige echte nieuwjaarsquiz van de Natuurvereniging IJsselmonde!

Dit evenement heeft reeds plaats gevonden.