Cursussen

Workshops/ Minicursussen

Dit jaar hebben in plaats van een basiscursus een aantal losse lessen te georganiseerd met daaraan gekoppelde excursies. Het is mogelijk aan de losse minicursussen deel te nemen maar men kan er ook voor kiezen om er meerdere te volgen.

Op donderdagavond 7 september  wordt een minicursus bomen gegeven met een aansluitende excursie op zaterdag 9 september.

Op donderdagavond  5 oktober  wordt een minicursus paddenstoelen gegeven met een aansluitende excursie op zaterdag 7 oktober.

De kosten voor de minicursussen bedragen 8 euro pp voor leden en 10 euro voor niet-leden. Dit is inclusief materialen en koffie en thee op de lesavonden. De cursus wordt gegeven in het NME centrum de Groene Draak, op de avonden van 20-22 uur. De excursies zijn in de ochtend naar een gebied op het eiland IJsselmonde.