Doelstelling Natuurvereniging IJsselmonde

De vereniging heeft ten doel de bewustmaking van de inwoners van eiland IJsselmonde ten aanzien van de natuur- en milieuproblematiek. Tevens is van belang het verlenen van diensten, welke direct of indirect functioneel kunnen zijn tot behoud en of herstel van de natuur, alles in de ruimste zin.

2 gedachten over “Doelstelling Natuurvereniging IJsselmonde

 1. Geachte mevrouw mijnheer,
  Graag ontvang ik van u het rekeningnummer van de vereniging.
  De reden is: ik verzamel al jaren allerlei afval in de buiten gebieden,
  elke wandeling of fietstocht is het een fractie schoner achter mij.
  Dit lever ik in bij afvalloont op mijn eigen rekeningnummer maar
  het is beter als het jullie vereniging steunt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.