Nieuwjaarsreceptie via Zoom

13 januari 2022

Er komt weer een online Nieuwjaarsquiz op donderdag avond 13 januari a.s.
Ook dit jaar kunnen wij onze nieuwjaarsreceptie niet in het NME-gebouw gaan houden. We zitten weer in een lockdown. Vorig jaar was dit ook het geval en hebben we online met elkaar een leuke avond beleefd met een drankje voor de PC en de mobiel in de aanslag voor het doorgeven van de antwoorden.
Jan Kees Bossenbroek werd de winnaar in 2021 en kreeg naast een mooie prijs ook de bekende klus om de quiz voor het volgend jaar te gaan samenstellen. De afgelopen weken is hij daar enthousiast mee aan de slag gegaan en heeft 50 vragen voor ons klaar staan in een PowerPoint presentatie die hij via zoom aan ons zal voorleggen.
Voor deze manier van online vergaderen met elkaar hoeft U niets te installeren, maar het mag wel natuurlijk voor meer functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld meer mensen tegelijkertijd zien en dat maakt de nieuwjaarsreceptie weer wat gezelliger.

U kunt zich aanmelden via de link hieronder:

https://us06web.zoom.us/j/84234047734?pwd=M1BBNTFKNmtSRDhiNTVPNmpQUVJUQT09

Meeting ID: 842 3404 7734
Passcode: 996119

Zo kunt U gezellig met ons samen de quiz spelen en het glas heffen op het nieuwe jaar.

Aanmelden via onze website is niet (meer) nodig.

Jan Kees zal voordat de quiz begint nog even een korte uitleg geven hoe u de antwoorden kunt bijhouden. Het kan trouwens ook gewoon met pen en papier hoor.
Voor de winnaar staat er weer een mooie cadeaubon klaar en de eeuwige roem natuurlijk.
Én de vraag om de quiz van 2022 te maken, maar dat moet natuurlijk niet de belangrijkste drijfveer zijn om te gaan winnen. 😊

Inloggen kan vanaf 19.45 uur. De quiz start om 20.00uur. Tussendoor hebben we een korte pauze, maar dat wijst zich vanzelf.

Graag tot donderdagavond! Wij kijken er naar uit u online te ontmoeten.