Lichtjestocht in de Carnisse grienden

Lichtjestocht 2019

Deze excursie is reeds volgeboekt. Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.

Op vrijdagavond 4 november 2022 organiseert de jeugdafdeling van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde  een lichtjestocht door de Carnisse Grienden voor kinderen en volwassenen (kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene). De tocht start, onder leiding van een gids, om 19.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Verzamelen op het parkeerterrein van de Grienden aan de Koedood (tegenover gemaal Breeman). 

De wandeling start in de vroege avond als de duisternis langzaam invalt. De deelnemers krijgen een hoofdlampje te leen van de vereniging.  

Tijdens de wandeling gaan we op zoek naar dieren die hier leven en pas actief worden als de schemering invalt. Wie weet spotten we een bever terwijl deze druk bezig is.  Er is in ieder geval van alles te horen in het donker, maar wat horen we? Het is best een beetje spannend om hier in het donker te lopen, maar de gids leidt ons over de smalle paadjes in de donkere Grienden.  
Ga jij ook mee? 

Geïnteresseerd? 
De wandeling is gratis. Start 19.00 uur vanaf parkeerterrein Carnisse Grienden. Geef je hieronder op via het contactformulier. (vermeld je naam en aantal deelnemers). Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.