Bever als huis- en tuinvriend

Natuurvereniging IJsselmonde organiseert donderdag 9 september een presentatie over de bever op het eiland IJsselmonde met een bijbehorende excursie op 11 september. De presentator en excursieleider is Jaap Nispeling.

De presentatie zal plaatsvinden in Scouting Sint Joris Ridderkerk, Baden Powellstraat 4, 2984 BW Ridderkerk vanaf 19.30 uur en inloop van 19 uur.

De excursie begint om 09.00 uur start bij Haven Ridderkerk (Pegasus) tot plusminus 12.00 uur.

De wandeling gaat langs de route zoals de bever zijn weg vind naar diverse locaties om aan voedsel te komen. Bij regen gaat het altijd door. Goede wandelschoenen of goed passende laarzen zijn aan te bevelen.

Entree: Voor leden 4 Euro, niet leden 5 Euro. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden is verplicht. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen (tenzij de corona-regels dat niet toelaten).

Meldt u nu aan via het contactformulier hieronder.

    (verplicht)

    Over Jaap

    Jaap Nispeling is de beverexpert van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Jarenlang brengt Jaap al vele uren in de grienden van IJsselmonde door met het observeren, fotograferen en filmen van de activiteiten van Bevers. U kunt genieten van de verhalen van Jaap en foto’s en korte films ook met cameravallen die hij heeft gemaakt. Wilt u weten hoe het deze 10 jaar later nieuwe bewoners van onze grienden en in de ‘stad vergaat, kom dan naar de presentatie van Jaap.