“Minicursus vogels herkennen”

Op donderdagavond 25 april wordt een minicursus vogels herkennen gegeven met een aansluitende excursie naar het Waalbos op zondag ochtend 28 april.

De kosten voor de minicursus bedraagt 8 euro pp voor leden en 10 euro voor niet-leden.

De cursusavond wordt gegeven in het NME centrum de Groene Draak, op de avonden van 20-22 uur. De excursies zijn in de ochtend naar het Waalbos. U kunt zich voor de cursus aanmelden bij Christa Groshart 0180-428262 of secretariaat@natuurvereniging-ijsselmonde.nl.

Aanmelden en afmelden.
Indien u zich aanmeldt voor een excursie, wordt u verzocht zich tijdig af te melden indien u niet meegaat. Anders staat de groep op de vertrektijd voor niets op u te wachten. Bij excursies waar een beperkt aantal deelnemers mee kan, ontneemt u bovendien anderen de kans mee te gaan omdat er bij dergelijke excursies vaak een wachtlijst is. Daar bovenop moet de vereniging dan betalen voor iemand die niet aanwezig is.